Vem vill du nominera till juryn för Swedish Content Awards?

Swedish Content Awards 2017, på Berns 31 maj 2017

Nu är det dags att utse juryn för 2018 års upplaga av Nordens mest prestigefyllda tävling inom content marketing: Swedish Content Awards. Intresset för att tävla är rekordstort, vilket givetvis även ska avspegla sig i juryarbetet.  Juryn för 2018 blir större än tidigare år och nu har du själv chansen att tipsa oss om personer som är av det rätta ”jury-virket”. Vem som slutligen tillsätts avgörs dock alltid av arrangören Swedish Content Agencies.

 

Swedish Content Awards 2017, på Berns 31 maj 2017.

Swedish Content Awards 2017, på Berns 31 maj 2017.

Juryn för Swedish Content Awards består av 16 personer (förra året 12 personer) som har en bred erfarenhet och kunskap inom varumärke och kommunikation. Att ha en djupare insikt i mätningar och effekt, välskrivna texter och/eller form och design kan också vara en fördel. Självklart tillämpas regler för jäv om en sådan situation uppstår.

Förra årets jury
Några av de slipade jurydeltagarna från förra året ser du bilden och du hittar mer information om dem här.

Vill du nominera dig själv eller någon annan?
Skicka ett mail till elisabeth@swedishcontent.se samt en kort motivering om vem/vilka du vill nominera och varför. Startskottet för tävlingen går i början av 2018 och prisutdelningen sker i slutet av maj.