Bee Production

Företagets egen presentation:

Bee gör riktig content där trovärdigheten genomsyrar allt. Rätt genomförd content bygger långvariga relationer, stärker varumärken och skapar fler och bättre affärer.

För att lyckas tar vi hjälp av vår breda journalistiska erfarenhet från magasin, nyhetstidningar, digitala medier, radio och tv.

Bee är ett mindre bolag där alla uppdrag är lika viktiga. Oavsett storlek. Vi arbetar med en liten professionell kärntrupp och har sedan nära samarbete med ett brett frilansnätverk där vi handplockar de bästa till varje uppdrag.

Hos oss kan du känna dig trygg med att du får högsta kvalitet. Och vi har alltid plats för nya spännande utmaningar.

 

Styrelsen

Kontakt

Lena Loheim Kangevik Telefon: 08-522 922 01 Mobil: 070-844 21 31 lena@beeproduction.se

Bee Production

Malmtorgsgatan 5 111 51 Stockholm 08-522 922 00 info@beeproduction.se www.beeproduction.se
Grundat: 2004
VGS, VOLKSWAGEN GROUP SVERIGE – ETT NÄRA SAMARBETE

VGS, VOLKSWAGEN GROUP SVERIGE – ETT NÄRA SAMARBETE

Vi har ett nära samarbete med Volkswagen Group Sverige. Vi gör sedan flera år kundtidningarna Audi magasin och Volkswagen magasin som vi under åren har utvecklat i både form, innehåll och omfång i samklang med varje varumärkes utveckling.
Vi gör även nyhetsbrev, specialfoldrar, pressreleaser, filmer med mera till olika avdelningar inom VGS.

NYTT SKOGS/DJUR/NATUR-UPPDRAG SÖKES

NYTT SKOGS/DJUR/NATUR-UPPDRAG SÖKES

Vi skapade Skogssällskapets affärstidning Skogsvärden och har sedan under många år producerat och utvecklat tidningen. Genom åren med Skogssällskapet har vi byggt upp stor kunskap och förståelse för skogsbranschen, naturvård, jakt, fiske och dess mervärden. Nu avslutas samarbetet och därför söker vi nytt uppdrag som handlar om, eller har anknytning till skog, natur och/eller djur.

BARNTIDNINGAR, FILMER OCH INTERNMATERIAL. MED MERA.

BARNTIDNINGAR, FILMER OCH INTERNMATERIAL. MED MERA.

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med ett brett spektra av olika uppdragsgivare och olika uppdrag. Både one-shots och fleråriga samarbeten. Några är avslutade. Andra fortsätter.
Under drygt tio års tid gjorde vi till exempel Lyckoslanten åt Swedbank. Vi startade ”Design & Affärer” åt SVID, Svensk Industridesign. Gjort om SL:s företagstidning ”Hela Resan”. Vi gör och har gjort mässtidningar, event, stand-up-intervjuer, filmer och internmaterial.
Vi har en bred kunskap om, och förståelse för flera olika branscher och företeelser.