Birdh

Företagets egen presentation:

Birdh skapar oemotståndligt redaktionellt innehåll i ett brett spektrum av kanaler. Strategisk content marketing som bygger varumärken, stärker lojalitet och driver försäljning. Vi producerar och utvecklar tidningar, nyhetsbrev samt film, text och bild till digitala plattformar. Vi hjälper dig med allt från komplexa helhetslösningar, med konceptutveckling och strategiarbete, till mindre produktionsuppdrag.

Birdh

Kontakt

Johan Abrahamsson Telefon: 070-771 29 98 johan@birdh.se

Birdh

Industrigatan 1 112 46 Stockholm 08-650 14 00 www.birdh.se
Grundat: 2009
Tema – kundtidning

Tema – kundtidning

Tema är Sveriges fjärde största arkitektkontor. I nära samarbete med uppdragsgivaren har Birdh gjort en redesign och producerat kundtidningen Processat – ett magasin om arkitektur, inredningsarkitektur och projektledning.

Svenska McDonald´s - internkommunikation

Svenska McDonald´s - internkommunikation

Tillsammans med McDonald’s Sverige skapar Birdh internkommunikation och employer branding i flera olika kanaler. Birdh driver och utvecklar innehållsarbetet på den redaktionella medarbetarsajten Ourlounge, producerar webb-tv och ett flertal digitala och tryckta nyhetsbrev, samt McDonald’s prisbelönade interntidning Catchup.

Arvid Nordquists - kundtidning, nyhetsbrev

Arvid Nordquists - kundtidning, nyhetsbrev

Birdh har utvecklat redaktionella koncept för ett flertal marknadskanaler åt Arvid Nordquist. Inspirerande redaktionellt innehåll kring mat, vin/öl och kaffe ökar försäljningen och stärker relationerna med slutkonsumenter och återförsäljare. Kundtidningen Smaka produceras löpande fyra gånger per år.