Oh My Content

Företagets egen presentation:

Oh My är den rikstäckande mediafabriken som dagligen levererar vasst berättat innehåll i rätt förpackning. Print, digitalt, socialt och mobilt. Helst i kombination – alltid med tanke.

Kontakt

Christian Albinsson Mobil: 0704 38 69 46 christian@ohmy.nu

Oh My Content

Tavastgatan 26B 118 24 Stockholm 070-247 88 80 www.ohmy.nu
Grundat: 2011 Antal anställda: 50
Companies of the future

Companies of the future

Undersökningsföretaget Universum ger ut den årliga rankingen över de mest populära arbetsgivarna i världen bland studenter och young professionals. I Sydafrika heter publikationen ”Companies of the future” där de mest attraktiva arbetsgivarna får möjlighet att berätta om sig själva i text och bild.

Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest

Sverige och Malmö var värd för den sprakande Eurovision Song Contest 2013. Oh My producerade tillsammans med Metro den officiella tidningen för evenemanget som fick spridning både till Malmöbor och besökande turister.

Resultat

Resultat

FAR är branschorganisationen för revisorer och redovisningskonsulter. Oh My har arbetat fram en ny version av FAR:s främsta organ – tidningen Resultat som utkommer tio gånger per år med en upplaga på 80.000 exemplar som distribueras till företagare och företagsledare runt om i Sverige. Målet är att skapa Sveriges viktigaste och mest relevanta affärsmagasin för entreprenörer.