Roxx Communication Group

Företagets egen presentation:

Huvudkontor i Vimmerby med kunder från hela Sverige. Roxx Communication Group är en av de äldsta kundtidningsproducenterna i landet. Vi skapade Roxx-metoden – annonsfinansierade tidningar till företag. Kundtidningar och broschyrer är fortfarande våra huvudprodukter och det kompletterar vi med tjänster och produkter inom reklam, webb och film.

ROXX presentationsbild

Kontakt

Jakob Andersson Telefon: 0492-793 84 Mobil: 070-325 03 30 jakob.andersson@roxx.se

Roxx Communication Group AB

Traktorgatan 1 598 30 Vimmerby 0492-793 00 info@roxx.se www.roxx.se
Grundat: 1987 Antal anställda: 45
ÅBRO - Kundtidning och produktkatalogen REVIR i en och samma trycksak.

ÅBRO - Kundtidning och produktkatalogen REVIR i en och samma trycksak.

Förutom sitt mångfaldigt prisbelönta öl så producerar Åbro Bryggeri även RekorderligCider, vatten och läsk. I sortimentet ingår dessutom vin, sprit och kaffe. För att nå ut till Restaurangerna med information om sin breda produktportfölj har vi tagit ett annorlundagrepp och kombinerar kundtidning och produktlista i en och samma trycksak – Revir.

BESLAG & METALL – Kundtidningen, COMPANY OF POWER.

BESLAG & METALL – Kundtidningen, COMPANY OF POWER.

Vi fick i uppdrag att göra en kundtidning som dels skulle visa att Beslag & Metall är en attraktiv arbetsplats och att stärka deras varumärke. Det mynnade ut i tidningen Company Of power som togs emot varmt av både medarbetare och kunder. Tidningen fungerar också som ett marknadsföringsstöd ut mot befintliga och presumtiva kunder.

LADBROKES – Kundtidningen LADDIES

LADBROKES – Kundtidningen LADDIES

Vi producerar en kundtidning med tre utgåvor per år för Ladbrokes. Tidningen är helt redaktionell och vi ansvarar för hela projektet. Premiärnumret av Laddies nådde kunderna; lagom tid till hockey-VM 2012. Ladbrokes ville visa sina aktiva kunder något extra och tidningen erbjuder mervärde där ämnen relevanta och intressanta för målgruppen erbjuds.