Sitrus

Företagets egen presentation:

Sitrus utvecklar kommunikation som skapar värde, tydliga resultat och affärsnytta genom hela kundresan. Genom att kombinera datadriven insikt, strategi och kreativitet hjälper vi våra kunder att bygga starka och framgångsrika varumärken.

Vi är 170 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Kharkov.

Vi är en del av Nordic Morning – Nordens största kommunikationskoncern. Tillsammans är vi 800 specialister som arbetar med strategi, analys, content, service design, synlighet och kampanjer.

Besök oss gärna på www.sitrus.com där du kan se flera av våra case och läsa intressanta artiklar på vår blogg.

Eller ta direkt kontakt: Vår vd heter Christian Sahlgren, mejla honom på christian.sahlgren@sitrus.com eller ring till 08-5800 13 00.

 

Sitrus

Gävlegatan 22 Box 490 31 113 30 Stockholm 08- 610 20 00 www.sitrus.com
INNEHÅLLSSTRATEGI – VAD ÄR DET?

INNEHÅLLSSTRATEGI – VAD ÄR DET?

För att lyckas med innehåll behövs en ordentlig plan. När vi hjälper våra kunder arbetar vi både strategiskt och praktiskt. Om du vill veta mer om hur vi tänker kring innehållsstrategi så ladda ned vår e-bok här.

Ladda ner e-bok.

Babs Paylink

Babs Paylink

När Babs Paylink ville förnya sin marknadskommunikation föll valet av byrå på JG Communication. Resultatet blev en webbplats där kunden och tydlig kommunikation är i fokus.

Läs mer om hur vi hjälpte Babs Paylink.

NY WEBBPLATS GAV MEDA 80,000 BESÖKARE I MÅNADEN

NY WEBBPLATS GAV MEDA 80,000 BESÖKARE I MÅNADEN

Innan Meda började arbeta med JG Communication fördes ingen digital dialog med bolagets kunder. Nu har Medas webbplats över 80 000 besökare i månaden.

Läs mer om hur vi hjälpte Meda.