Bli medlem och var med och påverka branschen

Swedish Content Agencies verkar för att bredda ert företags kundbas och skapa nya samarbeten. Ett medlemskap kan på sikt leda till en ökad omsättning och ett stärkt varumärke.

Syftet med Swedish Content Agencies är att tillsammans göra sådant som gagnar branschen och som medlemsföretagen inte alltid kan göra var för sig. Vi följer gemensamma stadgar. Varje medlemsföretag betalar en årlig serviceavgift. Som medlem får du bland annat tillgång till följande förmåner:

 

 • Juridisk rådgivning

  Som medlem i Swedish Content Agencies erbjuds din byrå kostnadsfri juridisk rådgivning. En service som kan visa sig vara ovärderlig när du har ett problem att lösa – eller varför inte fråga i förebyggande syfte.

 • Evenemang och tävling

  Swedish Content Agencies arrangerar både tävlingen Swedish Content Awards som belönar det bästa content marketing samt temadagen Content Day. Som medlem deltar du till generöst rabatterat medlemspris. 

 • Seminarier

  Som medlem i Swedish Content Agencies bjuds du in till spännande och handfasta seminarier. Dessa tillfällen ger också en möjlighet att nätverka med branschkollegor.

 • Branschdokument

  Swedish Content Agencies arbetar för att ta fram rekommendationer som blir en värdefull hjälp i det dagliga arbetet, till exempel checklista för vad du och kunden ska tänka på inför att skriva ett nytt samarbetsavtal.

 

Intresseanmälan:

Fyll i formuläret för att få en komplett medlemsansökan till din e-postadress.

Företag *

Telefon

E-post *

* Obligatoriska fält

Sending...