Nu lanserar vi nätverket Friends of Swedish Content Agencies

27 april 2020 |

Intresset för content marketing är större än någonsin. Jättekul, tycker vi på Swedish Content Agencies som givetvis vill att branschen växer ännu mer. Därför drar vi nu igång nätverket Friends of Swedish Content Agencies – för dig som jobbar med content marketing, förstår fördelarna och vill veta mer om hur du får störst effekt av ditt content.

För att vara med i Friends of Swedish Content Agenices bör du som enskild person eller företag ha ett intresse i och/eller jobba med Content Marketing.

Som Friend får du exempelvis tillgång till erfarenhetsutbyte i form av olika seminarier, liksom rabatterat pris på flera av våra större event.

Är du en byrå som arbetar med Content Marketing? Då ska du ansöka om ett ordinarie medlemskap där du, utöver ovanstående medlemsförmåner, får tillgång till en mängd riktigt bra fördelar som du kan läsa om under medlemsförmåner.

Låter det bra?

Allt det här får du som medlem i Friends of Swedish Content Agencies

  • 10% rabatt på Swedish Content Awards och Content Day.
  • Kostnadsfritt deltagande i våra seminarier kring content marketing,
  • Rapporter och spaningar om content marketing, bland annat från vårt internationella nätverk International Content Marketing Forum.
  • Studiebesök på några av Swedish Content Agencies medlemsbyråer.
  • Nätverksstämpel Friends of Swedish Content Agencies.

Medlemskapet kostar 3500 per år och person. För att gå med laddar du ner och fyller i nedanstående dokument. Mejla det därefter till info@swedishcontent.se eller posta till Swedish Content Agencies, Kungsgatan 29, 111 56 Stockholm.

Har du frågor, kontakta vd Sonja Björk Ebert på sonja@swedishcontent.se