Företagets egen presentation:

På Curious Mind jobbar vi lite annorlunda än hos de flesta av våra byråvänner. Vi är nämligen övertygade om att våra kunder får mest nytta av oss när vi finns nära. Därför sitter vi oftast på plats och planerar, skapar och leder det viktiga digitala innehållsarbetet. Fördelarna med upplägget är många. Till exempel att det går mycket snabbare att stämma av saker. Men framförallt att vi lever mitt i våra kunders verklighet. Och levererar, varje dag.

Hos oss hittar du erfarna webbredaktörer, digitala projektledare, copywriters och content managers som alla delar kärleken till det skrivna ordet och de digitala möjligheterna. Vi kan erbjuda spetskompetens inom webbcopy, seo och analys och har stor vana vid att kravställa och arbeta i Episerver och andra publiceringsverktyg. Via våra partners hjälper vi också till med filmproduktion och flerspråkig översättning anpassad till den lokala marknaden.

Från kontoret i centrala Stockholm utför vi dessutom uppdrag på distans, allt ifrån att skriva content på beställning till att genomföra sökordsanalyser och ta fram innehållsstrategier.

Kontakt

Evalena Andersson

Telefon: 08-410 325 31

Mobil: 073-230 45 01

evalena.andersson@curiousmind.se