Företagets egen presentation:

OTW är Nordens mest prisbelönta contentbyrå och erbjuder tjänster inom redaktionell strategi, produktion och utveckling av kommunikation för interna och externa målgrupper. Inom OTW produceras löpande varje år drygt 50 tidningstitlar, flera tusen timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, men även i form av mobila appar och konsulttjänster inom sociala medier.

Vår affärsidé är enkel: OTW hjälper kunder att utveckla sina egna medier så att de tillsammans och var för sig ger största möjliga effekt. Vi sätter kundens affär i centrum och är vana att anpassa oss efter förändrade kundförutsättningar. Vi är noga med att bevaka att kreativitet och affärsmannaskap går hand i hand.

OTW har ett hundratal anställda medarbetare, de flesta med gedigen erfarenhet och kompetens av redaktionell produktion. Dessutom har vi ett brett kontaktnät av frilansare som används de gånger kompetensen eller resurserna behöver kompletteras. På OTW:s redaktion jobbar projektledare, filmproducenter, formgivare, redaktörer, journalister, webbredaktörer, redigerare, analytiker och sociala medieexperter.

 

Kontakt

Anders Rask, VD

anders.rask@otw.se