Företagets egen presentation:

Sedan starten 2012 har vi på Starlings haft vårt fokus på digitala kanaler och rörlig bild. Med vår bakgrund som journalister på Sveriges största mediehus har det varit en helt självklar väg att ta –  inom digitalt, socialt och TV.

Utifrån din målgrupp och vem du vill nå, tar vi fram redaktionella koncept som vi omsätter i riktigt bra webbsajter. Vi producerar och publicerar innehållet och hjälper dig att berätta det du vill, på en plats som du – med hjälp av oss – kontrollerar.

Vi fixar allt. Från ax till limpa och med kontinuerlig uppdatering. Vill du ha rörlig bild? Vi fixar det också – från enklare klipp för webb och sociala medier till fullfjädrat reklamfilm. Vi ser också till att de sociala mediekanalerna stöttar och samverkar med dina övriga aktiviteter – så att effekten blir maximal.

Inga konstigheter, tycker vi. Men ändå är det mycket som kan gå fel när man väljer journalistik som marknadsföringsform. Det kan bli propaganda, pretentiöst, ointressant – eller helt enkelt obegripligt. Det krävs kunskap och fingertoppskänsla för att det ska bli bra. Den har vi.

Kontakt

Andreas Bergius, byråchef

Telefon: 073-349 05 25

andreas.bergius@starlings.se