Erfaren webbkommunikatör i Göteborg

Senior webbkommunikatör

11 januari 2019 |

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i vår nya verksamhet i Göteborg. Med ett nystartat kontor i Berlin och över 50 medarbetare i Stockholm är vi glada över att nu få erbjuda våra tjänster även i Göteborg. Har du flera års erfarenhet av att arbeta med digitalt innehåll och vill vara med från start med att bygga vidare på vårt framgångskoncept? Då vill vi gärna träffa dig.

Om Curious Mind

Curious Mind är en contentbyrå som jobbar med innehåll och strategi för digitala kanaler. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri två år i rad och utnämndes till Superföretag av Veckans Affärer 2018. Idag är vi drygt 50 medarbetare som bland annat består av webbkommunikatörer, copywriters, bildredaktörer och produktionsledare. Vi jobbar med spännande kunder som ICA, Scandic, Handelsbanken, Pensionsmyndigheten, BMW, SvD och Systembolaget.

Vårt kontor är beläget centralt på Avenyn men vi är övertygade om att vi gör mest nytta på plats hos våra kunder. Därför tar vi på oss konsulthatten och jobbar just där, en unik chans att få arbeta direkt i kundens verklighet. Vi är måna om att du ska trivas och utvecklas i din yrkesroll och arbetar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för digitala kommunikatörer. På plats i Göteborg finns även två fina kollegor och du kommer alltid ha hela övriga byråns kompetens i ryggen.

Du och din roll

Vi söker dig som redan bor i Göteborg och har flera års erfarenhet av att jobba digitalt, både strategiskt och med händerna på tangentbordet. Du har förmågan att lyssna för att sedan kunna förmedla essensen i tal eller skrift. Som konsult på plats hos våra kunder tar du ett stort ansvar för kundrelationen och ser på daglig basis till att den digitala närvaron ger resultat. Det kan till exempel innebära att planera, koordinera och producera innehåll för webben eller ta fram strategier för kunders digitala närvaro och ansvara för att de genomförs.

Du är självgående och har god förståelse för större organisationer och komplexa uppdrag och har alltid sök- och användbarhet med dig i allt du gör. För dig är resultat viktiga. Med dig på plats händer det grejer och du trivs när du kan bidra till förbättringar. Du kan ta plats när det behövs men låter alltid kunden vara stjärnan när leveransen är gjord.

Är det dig vi söker efter?

Om du är rätt person för jobbet, tveka inte att skicka in en ansökan med cv och personligt brev, alternativt bifoga din profil på Linkedin. Just nu söker vi även fler frilansare till vårt nätverk.

Sista ansökningsdag

31 januari 2019.

Kontaktperson

Magnus Åström
073-230 45 07
magnus.astrom@curiousmind.se

Om du har några frågor är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss!

Ansök här