Frilansande webbkommunikatör i Göteborg

Webbkommunikatör

11 januari 2019 |

Är du baserad i Göteborg och har absolut gehör för att planera, koordinera och producera digitalt innehåll? Vi arbetar med många spännande kunder och behöver ibland extra förstärkning för att ro i land alla projekt och uppdrag. Till vår nystartade verksamhet i Göteborg söker vi nu duktiga frilansare.

Om Curious Mind

Curious Mind är en contentbyrå som jobbar med innehåll och strategi för digitala kanaler. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri två år i rad och utnämndes till Superföretag av Veckans Affärer 2018. Idag är vi drygt 50 medarbetare som bland annat består av webbkommunikatörer, copywriters, bildredaktörer och produktionsledare. Vi jobbar med spännande kunder som ICA, Scandic, Handelsbanken, Pensionsmyndigheten, BMW, SvD och Systembolaget.

Som byrå arbetar vi lite annorlunda eftersom vi är övertygade om att vi gör mest nytta på plats hos våra kunder. Därför tar vi på oss konsulthatten och jobbar just där, en unik chans att få arbeta direkt i kundens verklighet.

Om dig och din roll

Du är en digital doer med strategisk inriktning och frilansar till exempel som webbredaktör, copywriter eller digital projekt- eller produktionsledare. Du har minst fem år innanför arbetsvästen, är självgående och har en god förståelse för större organisationer och komplexa uppdrag. Du axlar gärna betydande roller i webbprojekt och trivs när du får ta fram strategier för kunders digitala närvaro och ansvara för att de genomförs. Du har ordets gåva i både tal och skrift och gillar att koordinera och producera innehåll för webben. Sök- och användbarhet finns alltid i bakhuvudet och du är inte främmande för att göra enklare analyser med hjälp av Google Analytics. För dig är resultat viktiga. Du får saker att hända och jobbar gärna med ständiga förbättringar.

Låter det här som något för dig?

Vi arbetar med flera duktiga frilansare i Stockholm och behöver nu knyta till oss fler stjärnor till vår verksamhet i Göteborg. Tycker du att detta låter som något för dig, skicka in en intresseanmälan med cv och personligt brev, eller länka till din Linkedin-profil så vet vi att du finns när lämpliga uppdrag dyker upp.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag

31 januari 2019.

Kontaktperson

Magnus Åström
073-230 45 07
magnus.astrom@curiousmind.se

Du är förstås varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Ansök här