Glory Days söker en produktionsledare till sitt Stockholmskontor

16 juli 2019 |

Hej! Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer att kommunicera. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll. På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

 

Om tjänsten

Vi är en organisation i ständig utveckling och på vårt kontor i Stockholm är vi nu i behov av en positiv, driven och ordningsam produktionsledare. Som produktionsledare ansvarar du för den interna arbetsgruppen och för ett antal kunders löpande produktion. Du är personen som driver produktionen framåt och ser till att leveranser sker enligt plan.

· Ansvara för ett antal arbetsgrupper.

· Leda den interna produktionsplaneringen för ett antal kunder och projekt.

· Ansvara för att uppgifter utförs enligt beställning från kund och att beställningen är tydlig för arbetsgruppen.

· Sätta tidsplaner och budgetera produktioner.

· Bidra med operationellt arbete, såsom innehållsproduktion.

· Löpande kontakt med kunder och uppdragsgivare.

· Rapportera till byråchefen.

 

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, att prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sina primära arbetsuppgifter.

Du kommer att jobba tillsammans med projektledare, redaktörer och formgivare. Du kommer även ha nära kontakt med vår videoavdelning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm och vår ambition är att ha någon som kan vara på plats i slutet av september.

 

Om dig

Vi tror att du har relevant utbildning inom reklam, marknadsföring eller kommunikation. Du har arbetat med kommunikation i liknande roll, gärna på byrå. Du har god insikt i vad content marketing är och älskar att skapa engagerande kommunikation.

Du är strukturerad och har erfarenhet av budgetering och uppföljning. Du är resultatfokuserad och gillar även siffrorna bakom det kreativa skapandet.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

 

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv ”Produktionsledare – Stockholm”. Sista ansökningsdag 5 augusti. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef i Stockholm, Josephine på josephine@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 23 anställda som jobbar i alla delar av contentresan, från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.