Glory Days söker en redaktör till sitt Stockholmskontor

16 juli 2019 |

Hej! Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer att kommunicera. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll. På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

 

Om tjänsten

Vi är en organisation i ständig utveckling och på vårt kontor i Stockholm är vi nu i behov av en engagerad och positiv redaktör. Som redaktör skapar du både innehåll och ansvarar för den redaktionella produktionsprocessen.

· Planera och producera redaktionellt innehåll

· Ansvara för att samordna den redaktionella processen gentemot kollegor och frilansare.

· Lägga upp produktionsplan för innehåll till kunder och projekt tillsammans med produktions- och projektledare.

· Publicera innehåll och underhålla våra kunders digitala kanaler.

 

Som redaktör kommer du att jobba med våra kunders samtliga kanaler så som webbplatser, sociala medier, nyhetsbrev, kundtidningar, annonser och film.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sina primära arbetsuppgifter

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm och vår ambition är att ha någon som kan börja så snart som möjligt.

 

Om dig

Vi tror att du har relevant utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller journalistik. Du har arbetat med kommunikation i ett par år, gärna i varierande konstellationer. Du har god insikt i vad content marketing är och har berört området i tidigare roller. Du har jobbat med både tryckta och digitala kanaler.

Du har bra koll på sociala medier och har jobbat professionellt med att skapa engagerande innehåll. Viss erfarenhet av annonsering via sociala medier är meriterande.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Du är strukturerad och ordningsam, och har en vass penna. Har en känsla för språk och förstår och kan variera tonalitet. Stort plus om du även har fotoerfarenhet, både redaktionellt och kommersiellt.

 

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv ”Redaktör – Stockholm”. Sista ansökningsdag 5 augusti. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef i Stockholm, Josephine på josephine@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 23 anställda som jobbar i alla delar av contentresan, från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.