Junior webbkommunikatör i Göteborg

Junior webbkommunikatör

11 januari 2019 |

Är du nyutexaminerad från en utbildning inom digital kommunikation eller språkvetare med ett stort digitalt intresse? Kanske har du redan börjat jobba i branschen. Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss och vara delaktig från början i vår nystartade verksamhet i Göteborg.

Om Curious Mind

Curious Mind är en contentbyrå som jobbar med innehåll och strategi för digitala kanaler. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri två år i rad och utnämndes till Superföretag av Veckans Affärer 2018. Idag är vi drygt 50 medarbetare som bland annat består av webbkommunikatörer, copywriters, bildredaktörer och produktionsledare. Vi har kontor i Stockholm och Berlin och jobbar med spännande kunder som ICA, Scandic, Handelsbanken, Pensionsmyndigheten, BMW, SvD och Systembolaget.

Vårt kontor är beläget centralt på Avenyn men vi är övertygade om att vi gör mest nytta på plats hos våra kunder. Därför tar vi på oss konsulthatten och jobbar just där, en unik chans att få arbeta direkt i kundens verklighet. Vi är måna om att du ska trivas och utvecklas i din yrkesroll och arbetar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för digitala kommunikatörer.

Du och din roll

Som konsult hos oss får du arbeta med olika arbetsuppgifter beroende på kund och uppdrag. Till exempel skriva, strukturera och publicera innehåll på webben eller sociala medier, skapa och skicka nyhetsbrev samt medverka i olika typer av webbprojekt. Det innebär att du behöver vara duktig på att skriva och ta mycket ansvar för dina leveranser. Till din hjälp har du några fina kollegor som redan finns på plats, dessutom finns alltid hela övriga byråns kompetens när du behöver bolla eller få råd. Målet är att du ska utvecklas tillsammans med oss och så småningom få ännu större ansvar och möjlighet att fördjupa dig i sådant du brinner för.

Är det dig vi söker efter?

Om du är rätt person för jobbet, tveka inte att skicka in en ansökan med cv och personligt brev, alternativt bifoga din profil på Linkedin.

Sista ansökningsdag

31 januari 2019.

Kontaktperson

Magnus Åström
073-230 45 07
magnus.astrom@curiousmind.se

Om du har några frågor är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss!

Ansök här