Projektledare sökes till OTW

19 juni 2019 |

För fyra år sedan slog Nordens ledande contentbyrå OTW upp portarna i Göteborg. Sedan dess har vi vuxit snabbt och idag är vi 20 personer som tillsammans arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken. Vi är världsbäst på att lyfta fram det inspirerande, emotionella och relevanta i allt vi gör och gör film, tidningar, digitalt och socialt innehåll om allt från hyreshus till bilar, båtar, lastbilar, byggen och sjukhusmiljöer.

Nu söker vi dig som kallar dig projektledare eller producent och som älskar att driva stora kommunikationsprojekt och skapa rörliga, digitala format som engagerar på djupet.

I rollen kommer du både att tänka strategisk kommunikation och operativt projektleda och ansvara för produktion och utveckling av våra rörliga format. Du balanserar en hög kreativ nivå med ordning och reda. Din vardag består både av flitig kundkontakt, strategiska diskussioner och utveckling av rörliga format, inspelning på fältet och post-produktion – allt med utgångspunkt i våra kunders kommunikationsbehov.

Läs mer och ansök här