Swedish Content Agencies söker ny vd!

vd

4 juli 2020 |

Swedish Content Agencies är en branschförening för byråer som arbetar med content marketing och redaktionell kommunikation.
Nu söker vi en ny vd som blir operativt ansvarig för att driva och utveckla vår verksamhet.

Swedish Content Agencies har funnits sedan 1999 och sedan starten starkt bidragit till att utveckla kommunikationsområdet content marketing. Som ny vd blir ditt uppdrag att leda en medlems- och intresseorganisation som även driver en kommersiell verksamhet, bland annat den årliga tävlingen Swedish Content Awards samt inspirationsdagen Content Day.

Ditt uppdrag

Som vd för Swedish Content Agencies är ditt huvudsakliga uppdrag att jobba efter, och realisera, föreningens uppdaterade strategi som nu är under utveckling.

Din uppgift är att värva nya och behålla befintliga medlemsföretag, samt att anordna events, seminarier, tävlingar, medlemsresor med flera aktiviteter som gör SwCA till en mötesplats för kommunikationsköpare och medlemmar.

Som vd på SwCA har du också det operativa ansvaret för att den dagliga verksamheten i branschföreningen fungerar, ständigt förbättras och effektiviseras. Du ansvarar för att hålla budgeterade kostnader och intäktsmål. Din uppgift är också att skapa respekt och förståelse för content marketing, ökad efterfrågan av våra tjänster samt att göra SwCA till en attraktiv branschorganisation.

Din profil

  • Du är en van ledare som uppskattar utveckling och förändring.
  • Du är affärsorienterad, har ett eget driv och är självgående.
  • Du brinner för branschfrågor och är intresserad av att skapa debatt.
  • Du är både strategisk och operativ.
  • Du är positiv och bra på att utveckla relationer och nätverk.

 

Du kan läsa mer om vår verksamhet på swedishcontent.se/om-oss.

Tjänsten är på 50% med start 1 oktober 2020. Du rapporterar direkt till styrelsen och din placering är (helst) i Stockholm.

Så ansöker du

Om du är intresserad av tjänsten, maila senast den 14 augusti ditt CV och ett personligt brev till Swedish Content Agencies styrelseordförande Jonas Nilsson på jonas.nilsson@mainstation.se.