Newsletter Full Form

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

 


Flowbox

Let your customers tell your story

Flowbox är en SaaS platform för företag som arbetar med visuell content marketing och e-handel. Vi hjälper varumärken att hitta, plocka och använda content från sociala medier i sin marknadsföring och e-shop.

Vi skapar möjligheten att använda förtjänat (användargenererat), köpt eller eget innehåll från flertalet sociala medier som t ex Instagram, Facebook och LinkedIn. Användargenererat innehåll konverterar mer, ökar engagemanget och driver försäljning. Flowbox effektiviserar och automatiserar arbetet med sociala medier och användargenererat innehåll samt låter företag spara tid och pengar genom att använda innehåll som redan finns, skapat av deras kunder.

Med det innehåll du samlar in kan du sedan skapa köpbara bildflöden. Använd sedan dessa bildflöden för att inspirera och ge nya kunder ett enklare sätt att hitta nya produkter. Du publicerar enkelt bildflödena på din hemsida, i dina nyhetsbrev, i din webbshop, på skärmar i butik eller på en kampanj- eller tävlingssida. Ja, du kan lägga det överallt där du kan lägga en URL-adress eller en inbäddad kod.

Användargenererat innehåll (UGC) är allt innehåll som skapas av obetalda konsumenter eller fans, som t.ex. ett inlägg i sociala medier. Styrkan med denna typ av innehåll ligger i dess äkthet; Det är innehåll som speglar personligt uttryck och som visar vad andra konsumenter egentligen tycker om ditt varumärke. Dina kunders positiva berättelser skapar ett inspirerande och starkt varumärke som lockar nya kunder. Låt andra berätta om ditt varumärke genom att använda användargenererat innehåll i din e-handelsmiljö och i din marknadsföring. 

Hylla dina engagerade kunder! En glad kund som visar upp din produkt är den bästa recensionen du någonsin kommer att få.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer inom ämnet

Inget hittat...