Prisutdelning: Tre nyheter för Swedish Content Awards

20 maj 2016

Nytt hederspris, nytt språk och ny statyett. Swedish Content Awards bjuder på flera nyheter inför prisutdelningen.

När tävlingen Guldbladet tidigare i år blev Swedish Content Awards genomfördes ett stort utvecklingsarbete av bland annat tävlingskategorierna. Fokus flyttades från kanal till kundanpassad lösning och effekt. Dessutom instiftades fyra speciella hantverkskategorier. En annan nyhet var att tävlingen öppnade upp för bidrag från andra länder än Sverige. Den 31 maj är det dags för årets prisutdelning och även inför det genomförs stora förändringar, varav de viktigaste är:

1) Eftersom både svenska och internationella bidrag deltar i tävlingen väljer arrangören Swedish Content Agencies att hålla hela galan på engelska. Internationella gäster ska känna sig lika välkomna som alla andra. Konferencier för galan är Martin Lagos, ståuppkomiker och välkänd radioröst.

2) I varje kategori utses en vinnare. Den vinnaren kommer inte bara att få ett diplom utan belönas även med en fin statyett i glas, i unik design för Swedish Content Awards. Priset är framtaget av Torstensson Art & Design.

3) Under galan kommer även ett nyinstiftat hederspris att delas ut. Priset belönar Bästa branschgärning/Best Industry Achievement och tilldelas en person, ett team eller en organisation som har verkat för att höja kvalitén och drivit utvecklingen framåt inom området content marketing på den svenska eller nordiska marknaden. Till skillnad från priserna i Swedish Content Awards så utses vinnaren av Swedish Contents styrelse.

Swedish Content Awards hålls på Berns den 31 maj med start klockan 18.00. Biljetter bokas på swedishcontentawards.com/prisutdelning

För mer information kontakta:
Elisabeth Thörnsten, vd
0708-34 66 30, elisabeth@swedishcontent.se