Newsletter Full Form

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

 


Storvinnarna OTW “Vi gillar att tävla”

Med åtta förstapris och åtta andrapris tog OTW storslam i årets Swedish Content Awards, 30 maj. Så här säger vd Marcus Wikner om framgångarna.

– Det betyder otroligt mycket för oss eftersom vi verkligen gillar att tävla. Gårdagen är ett bevis på att vi tillsammans med våra kunder gör rätt saker. Särskilt kul var det att vinna så mycket när det i år var extra mycket fokus på effekt och resultat.

Vad är hemligheten bakom ert framgångsår?

– Hemligheten är enkel. Den består av alla de människor som arbetar på OTW. Vi har ett fantastiskt kunnigt och engagerat team. Och sedan är framgången förstås helt beroende av alla våra kunder som vågar tro på att våra idéer ger effekt.

Nyligen expanderade ni i Danmark genom förvärvet av Datagraf och dess 60 medarbetare. Hur viktigt är det att vara internationell som contentbyrå idag?

– Det är viktigt för vissa av våra kunder och vi har en nu en väldigt stark närvaro i hela Norden. Men framförallt så handlar det om att se varje kund för sig och ha en genomarbetat strategi och leverera hög kreativitet för var och en. Och det är något av OTW:s DNA.

Till sist – hur firar ni alla priser?

– Vi firar just nu som vi alltid gör: rejält och länge.

Markus Wikner, vd för medlemsbyrån OTW.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer inom ämnet