Tips för att passera spelet. Passande spel # 030

Bilar

Spelet har bara några mekaniserade fiender som inte är chefer. Beroende på typ av maskin kan dessa motståndare ha det bästa eller sämre utbudet av granskning och olika attacker. De flesta bilar kommer bara att lämna skrotet efter att du har besegrat dem. Men om du lyckas koppla bort vissa lemmar från sina kroppar, kan du få ytterligare implantat.

Droner

Den vanligaste typen av maskin du kommer att stöta på från början av spelet. De viktigaste typerna av droner är de som skjuter dig eller producerar avgifter som orsakar fysisk skada. Dessa enheter är också populära med säkerhetsverktyg, eftersom de kan minska skador som du tillämpar fiender, eller de kan regenerera andra maskiner.

Dronor är mottagliga för skador, men vanligtvis flyter de över de platser där det är omöjligt att få. Om de är i din räckvidd, eliminera dem först.

Robots skorpioner

Creo säkerhetsmaskiner. Mycket snabbt och effektivt. Försök att locka dem i smala pass så att deras rörelser är begränsade. Det borde störa dem att hoppa på dig. Tvätta i svansen. Det kommer att stoppa dem från att utföra några attacker och låta dig få ett implantat som gör att du kan öka kärnans kraft.

Robots smältverk

Maskiner är populära i centrala produktion B. De har många attacker, men de förlorar snabbt intresse för dig om du kör iväg. Deras svaga plats är bakbenet, som de alltid försöker täcka. Undvik attacker och fortsätt att slå på benet. Ibland kan du attackera huvudkroppen.

Transportfordon

Maskinerna är utrustade med en konsol och behållare. Vanligtvis finns de i kontorstunnlar. Prioritet - Förstör deras hand. Det kommer att stoppa dem från att utföra vissa attacker. Dessa maskiner kan enkelt undvikas eftersom de har ett mycket begränsat utbud av granskning. Om du ser nära dem drones, bör du förstöra dem i första hand. Annars kommer Drone att återställa maskinens hälsopunkter.

Proteus

Dessa fiender är populära i forskningszonen. De ser ut som levande exoskels. Du måste döda dem två gånger för att äntligen bli av med dem, annars kommer de att återuppliva och springa för dig. Det är viktigt att förstöra en av lemmarna under den första striden eller ens skära fienden i hälften, attackera sin kropp. Det kommer att göra bilkrypningen, och dess skada kommer att minska. Om du förstör handen, kommer antalet attacker begränsas. Om du skär ditt ben, kommer bilen att ligga ner till sin lem, bifoga den och kommer att attackera dig igen. Ett annat viktigt skäl för att införa en spellicens är att minska spelberoendet bland berörda personer. Samtidigt som Spelinspektionen lanserade den svenska licensen såg webbplatsen spelpaus.se dagens ljus. Detta är, som tidigare nämnts, en tjänst med vilken du enkelt och snabbt kan casinomedspelpaus.com blockera dig själv från allt spelande, oavsett om det är online eller offline. Det är värt att upprepa att det centrala själv blockering registret endast gäller för speloperatörer som bedriver verksamhet med svensk spellicens.