Lovstrom Content

Företagets egen presentation:

Lovstrom Content är ett av Sveriges ledande fristående bolag inom redaktionell kommunikation och hjälper kunder att stärka sina varumärken och relationer via kvalificerat redaktionellt innehåll i rätt kanaler. Vi är flerfaldigt belönade för vår förmåga att skapa både intressant innehåll för läsarna och nytta för kunderna. Här är vi proffs på attraktivt innehåll med affärsnytta!

Lovstrom Content

Drottninggatan 83 111 60 Stockholm 08-20 39 40 info@lovstromcontent.se www.lovstromcontent.se
Grundat: 1994 Antal anställda: 16
Magasinet Book

Magasinet Book

Book är Kupés systertidning och resultatet av ett samarbete mellan SJ, Lovstrom Content och ett flertal bokförlag. I Book får du läsa närgångna porträtt av aktuella författare, ta del av utdrag från kommande verk och veta varför en viss genre är framgångsrik. Magasinet Book har belönats med Guld och Silver i branschtävlingen Guldbladet 2012.

Kupé

Kupé

SJ:s Kupé med sina 300.000 läsare är ett av Sveriges största magasin. Lovstrom Content tog över Kupé 2009, gjorde en re-make och tidningen gick från passé till succé. I Kupé får du läsa stora Sverigereportage, djuplodande featureartiklar om aktuella och viktiga samhällsfrågor, samt ta del av det senaste inom kost, hälsa och kultur.

Annonsören

Annonsören

Annonsören är intresseorganisationen Sveriges Annonsörers medlemstidning. Lovstrom Content har det redaktionella helhetsuppdraget och Tillväxtbolaget driver annonsaffären. Annonsörens redaktionella innehåll är till stora delar caseinriktad. Vi intervjuar makthavare, visar övergripande trender och fördjupar oss i nya strategier.