Newsletter Full Form

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

 


Nyheter 365

Nyheter365 är en contentbyrå med fokus på native advertising och datadriven optimering.

Vi är först och främst en effektbyrå med expertis inom konverteringskampanjer där målet är en positiv ROI. Vi använder samma datadrivna optimering för att även maximera effekten vid rena varumärkeskampanjer.

Vi erbjuder ett brett contentkoncept på främst digitala plattformar, men även inom print, radio och TV till mängder av kunder inom olika segment. Allt från små startups till stora globala företag och organisationer. Självklart med bibehållet fokus: Att nå bästa möjliga resultat genom kreativ höjd och datadriven optimering.

 Exempel på ett urval av kunder: Apollo, Betsson, CocaCola, Forex, Unibet, Qatar Airways, Ica, Ford, re:member, Siemens, LeoVegas och SAS.

Hos nyheter365 jobbar ett 50-tal journalister/redaktörer, redigerare, sociala medieexperter, tv-producenter och utvecklare. Vi har kontor i Norge, Finland, Danmark och England samt jobbar med kunder och kampanjer i stora delar av världen. 

 Nyheter365 driver även Sveriges största viralsajt Newsner. Idén från början var att visa kunderna hur väl man kunde jobba med Facebook. Inom en vecka efter lanseringen hade Newsner nått över en miljon svenskar med sitt engagerande innehåll. I dag är Newsner en av Sverige största nyhetssajter och snittar på 2-2,5 miljoner unika läsare i Sverige varje vecka. Globalt har Newsner, som finns på en mängd olika språk, i snitt 50 miljoner läsare varje månad. Det är därför en viktigt del av nyheter365 när det kommer till annonsering av branded content och branded videos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer inom ämnet

Inget hittat...