Newsletter Full Form

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

 


Swedish Content Agencies får ny styrelse

Jonas Nilsson ny ordförande

Swedish Content Agencies får en nästintill helt ny styrelse inför kommande verksamhetsår. Ny ordförande blir Jonas Nilsson, vd för Main Station, samtidigt som sex nya styrelsemedlemmar tillträder.

Vid Swedish Content Agencies årsmöte i maj valdes Jonas Nilsson till ny ordförande efter Maria Westman, vd för C by West, som suttit i styrelsen i sex år.

– De här åren i styrelsen har varit otroligt roliga och utvecklande. Men efter sex år känner jag att det är dags att tacka för mig samtidigt som mitt ordinarie arbete kräver allt mer av min tid, säger Maria Westman i en kommentar.

Jonas Nilsson har en lång erfarenhet inom contentbranschen. Han har tidigare bland annat startat och drivit contentbyråerna OTW Publishing och Wasp Communication och är nu vd för contentbyrån Main Station.

– Det känns hedrande och jättespännande att tillsammans med medlemmarna och övriga styrelsen få leda utvecklingsarbetet i vår bransch. Contentbyråerna står idag för massor av kreativa lösningar som bidrar till företags affärsnytta. I en tid då alla typer av byråer försöker äga begreppet content måste vi som bransch stärka vår roll och lyfta fram vår unika kompetens, säger Jonas Nilsson i en kommentar.

Swedish Content Agencies nya styrelse 2020

Jonas Nilsson, Main Station, Ordförande

Emma Broms, OTW, Vice ordförande 

Linus Fremin, Make Your Mark, ledamot

Måns Nilsson, Brand New Story, ledamot 

Pia Grahn, fd vd Årets byrå, numera egen verksamhet, ledamot 

Petra Malm, Appelberg, ledamot 

Dan Lindgren, WeWhereThere, ledamot 

Isabel Svensson, N365, ledamot

Marcus Carloni, GetFlowBox, suppleant

Lisa Bydler, Curious Mind, suppleant 

Tom Barette, Appelberg, suppleant

Ämnen i artikeln

Tags

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer inom ämnet