Newsletter Full Form

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

 


Nya tävlingskategorier i årets Swedish Content Awards

Årets upplaga av Swedish Content Awards är uppdaterad med nya och tydligare definierade kategorier som speglar utvecklingen inom content marketing de senaste åren. Nytt för i år är också ett storpris för Årets Content Marketing samt personpriser som prisar de branschprofiler som bidrar till att utveckla och förnya content marketing-branschen. Bidrag ska vara inne den 16 mars. Prisutdelning och gala sker i Eric Ericson-hallen den 16 maj.

Alla som jobbar med content marketing, oavsett om det är produktioner gjorda av en byrå eller inhouse, får medverka i tävlingen Swedish Content Awards, i år den 19:e i ordningen. Både svenska content marketing-producenter och producenter från andra länder kan delta. De tävlande bidragen ska vara producerade eller publicerade/utgivna under 2018 och inskickade till Swedish Content Agencies senast den 16 mars 2019 klockan 16.00.

Nytt övergripande pris för Årets Content Marketing

Swedish Content Awards har i år valt att se över antalet och typen av kategorier i Swedish Content Awards. Förändringen syftar till att anpassa tävlingen efter content marketing-branschens utveckling.

  • Vi ger mer plats för video, podd och hantverk. Dessutom vill vi för första gången lyfta fram och belöna personerna bakom den allra bästa content marketingen: de kreativa hjärnorna som gör allt möjligt. Och de som är på väg upp i branschen. Till sist inför vi även ett storpris för Årets Content Marketing. Det är ett pris som blir essensen av alla dem som nominerats och som utses av juryn, säger Madeleine Bäck, vd för Swedish Content Agencies.

I årets Swedish Content Awards är det möjligt att tävla i 28 olika kategorier. Tävlande kan delta med content marketing i olika former: webbplatser, videor, redaktionella appar, redaktionella event, kundtidningar, års- och hållbarhetsredovisningar, medlemstidningar, intern- och medarbetartidningar, uppdragsböcker, native advertising, podcasts, sociala medier eller lösningar som integrerar flera olika kanaler.

Tävlingen är indelad i fyra klasser:

  • Bransch
  • Hantverk
  • Personer
  • Specialpriser – Mod, nytänkande och genomslag

Utöver dessa klasser beslutar juryn om vem som vinner priset för Årets Content Marketing. Urvalet utgörs av samtliga nominerade i de andra klasserna.

Skicka in bidrag eller nominering redan i dag

Sista dagen att skicka in bidrag är den 16 mars och medlemmar i Swedish Content Agencies har rabatt på tävlingsavgiften. Nomineringsdiplom utfärdas till alla som nomineras av juryn, ett till uppdragsgivaren och ett till byrån.

Nomineringar till de kategorier som ingår i årets personer är kostnadsfria.

En första- samt andrapristagare utses i varje kategori på prisutdelningen på Swedish Content Awards prisgala den 16 maj 2019. I år arrangeras galan på Eric Ericsonhallen.

Information om tävling och deltagande:

swedishcontentawards.com

Madeleine Bäck vd, Swedish Content Agencies

Telefon 0709-80 00 27

madeleine.back@swedishcontent.se

www.swedishcontent.se

www.swedishcontentawards.com

Swedish Content Awards arrangeras av branschorganisationen Swedish Content Agencies. Tävlingen belönar de bästa produktionerna inom content marketing. Swedish Content Awards hette tidigare Guldbladet. 2019 arrangeras tävlingen för 19:e gången.

Alla tävlingsbidrag bedöms av en namnkunnig jury.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer inom ämnet